zaterdag 12 februari 2011

Rattequiz!

 Miss Muffin'squiz
- 13 maart -
Hallo iedereen!

bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd voor de rattige quiz op 13 maart ’11. Het zal een gezellige rattennamiddag worden MET uitgebreid dessertbuffet en drankjes aan democratische prijzen. Het begint rond 14 u. De volledige webwinkel van rat’nroll zal aanwezig zijn, samen met een hele lading hangmatjes. Wie wil en kan, bakt of prepareert een dessert of taart en brengt deze mee. Per stukje wordt dan 1€ gerekend die dan rechtstreeks naar de opvangertjes gaat.

Wat breng je het best mee: een goed humeur, als je wil een dessert en natuurlijk een goed stel hersenen om de vragen van de quiz te kunnen beantwoorden. Niet rattige quizzers zijn natuurlijk ook steeds welkom want niet alles zal gaan over de kleine vriendjes.Vergeet niet dat dit een uitgelezen moment is om wat nieuws voor je lieverds te kopen.

Locatie:
’t Gildeke Tielt
Oude stationstraat 8
8700 Tielt
Tussen het ACV en CM gebouw rijd je de inham (met slagboom) binnen naar de parking. Het zaaltje vind je dan op je linkerkant. Parkeermogelijkheid ter plaatse. Ook is het op wandelafstand van het station, rechtstreekse verbinding met Brussel/De panne.

Hopelijks tot dan!

1 opmerking: